Konsulttjänst Klass I Gjutning

Konsulttjänst Klass I Gjutning

När du är i behov av betonggjutning kan vi erbjuda dig utbildade betongarbetare men också betongkonsulter som innehar kompetensintyg för klass 1 gjutning. Det innebär att vi kan åta oss alla typer av betongarbeten, både då det gäller byggnader, broar och andra betongfundament. DBOB AB kan åta sig betongarbeten med krav på hållfasthetsklass över C28, gjutning som ska utföras enligt VCT-krav och arbete med självkompakterande betong, SKB.

Betongkonsult för klass I

En betongkonsult som innehar kompetensintyg för klass 1 har genomgått en godkänd utbildning, utfört praktik och har dokumenterad erfarenhet från betongarbeten med krav på klass 1 gjutning. För att få utföra klass 1 gjutning så räcker det med att den som övervakar och leder arbetet med gjutningen innehar certifiering för klass 1 gjutning. Vi kan erbjuda konsulttjänst för klass 1 gjutning över hela Sverige. Vi kan också åta oss hela entreprenader i samband med betongarbeten för alla typer av gjutningar.

Våra betongarbetare har yrkesbevis och en lång erfarenhet inom branschen. Med stöd av våra betongkonsulter kan vi utföra alla typer av betongarbeten i samband med bygg och anläggning.

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå med betongkonsulter och betongarbetare i samband med era byggprojekt.

Kontakta oss på DBOB AB

Kontakta oss här så kan vi berätta mer om oss och hur vi kan stå till tjänst. Vi erbjuder kostnadsfritt möte, varför du ska välja just oss som konsult till ert kommande projekt.

Våra tjänster

DBOB AB är ett väletablerat företag och som erbjuder konsulttjänster till andra företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar i Dalarna och större delen av Sverige. Klicka dig vidare nedan för att läsa mer om våra tjänster.

Brospecialist

DBOB AB kan erbjuda brospecialister i samband med besiktning...

Bygg & anläggningsentreprenader

DBOBAB utför bygg och anläggningsentreprenader över hela Sverige. 

Konsulttjänst Klass 1 Gjutning

När du är i behov av betonggjutning kan vi erbjuda dig utbildade betongarbetare.

Betongreparationer

När du behöver utbildad personal för betongreparationer finns vi här för dig.

Markentreprenad

Vi kan utföra olika typer av markarbeten som exempelvis vägarbeten.

Väg- och broräcken

Vi kan utföra montage av bro- och vägräcken.