Vi välkomnar er till oss på DBOB AB

Om oss

DBOB AB är ett väletablerat företag med lång erfarenhet och kompetens inom bygg- & anläggningsarbeten. Vårt huvudkontor ligger i Gagnef, Dalarna men vi utför arbeten i större delen av Sverige.


Vi bygger broar, utvecklar industriverksamheter och samhällsfunktioner. Projekt med fokus på tunga konstruktioner som broar, kajer, grundläggning och avancerande betongreparationer är vår expertis.


Våra arbeten står för hög kvalitet och vi har stor erfarenhet inom ovan. Vi värnar högt om gott samarbete med våra kunder och tänker långsiktigt. Målet är att du som kund ska känna stolthet över vår insats och återkomma i framtiden. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet. En medarbetare på hos oss känner sig delaktig, utvecklas både personligt och professionellt samt har riktigt roligt på jobbet. Därav får du som kund god kvalitet på beställda arbeten.

Kontakta oss på DBOB AB

Kontakta oss här så kan vi berätta mer om oss och hur vi kan stå till tjänst. Vi erbjuder kostnadsfritt möte, varför du ska välja just oss som konsult till ert kommande projekt.