Vi välkomnar er till oss på Dala Bygg & Betongteknik AB

Om oss

Vi är ett väletablerat företag som innehar en bred kompetens och kan erbjuda ett brett utbud av tjänster inom bygg, anläggning, betong och markarbeten men även balkong- och broreparationer.

Totalentreprenad

Vi på Dala Bygg & Betongteknik AB åtar oss hela entreprenader, arbetsledning eller projektledning men kan också gå in som underleverantörer vid större projekt. Vi kan också erbjuda byggnadskonsulter möjligheten till personaluthyrning av träarbetare, betongarbetare, markarbetare och maskinister inom ett flertal arbetsområden i Dalarnas län och stora delar av Sverige.

Certifierade hantverkare

För att säkerställa att alla betongreparationer vi utför i Dalarna med omnejd levereras på ett organiserat, professionellt och tidseffektivt vis med kvalitet i fokus, garanterar vi att all vår personal som består av drygt 30 anställda, är auktoriserade yrkeshantverkare inom sina respektive områden. De har förarbevis för de arbetsområden de är verksamma inom. Detta innebär att de innehar alla nödvändiga utbildningar och behörigheter samt att de har god erfarenhet inom yrket. Majoriteten av vår arbetskraft är inhemsk och vi ser alltid till att alla våra hantverkare har goda arbetsförhållanden och riktiga försäkringar.

Brospecialist

När ni behöver utföra broreparationer i Dalarna och resten av Sverige, kan ni vända er till oss som är specialister på bro- och betongarbeten. Vi utför våra tjänster med stöd av KMA-system vilket borgar för att våra arbeten sker säkert, miljövänligt och med högsta kvalitet.

Dala Bygg & Betongteknik innehar certifikat för betongarbeten av högsta kompetensklass, så att vi med säkerhet kan ta oss an stora betongarbeten i Dalarna - som bro- och balkongreparationer. Genom vårt samarbete med Via Certo AB, kan vi också garantera att all vår personal har godkända utbildningar för Arbete på Väg i enlighet med Trafikverkets Krav och Råd TDO och 2018:0371 och TDOK 2018:0372. Därmed kan vi även erbjuda tjänster inom vägbyggnation och arbeten i närheten av vägar.

Kontakta oss på Dala Bygg & Betongteknik AB

Kontakta oss här så kan vi berätta mer om oss och hur vi kan stå till tjänst. Vi erbjuder kostnadsfritt möte, varför du ska välja just oss som konsult till ert kommande projekt.

Kontakta oss på Dala Bygg & Betongteknik AB

Kontakta oss

Boka ett kostnadsfritt möte för att diskutera dina behov

Genom att använda dig av formuläret på vår hemsida kan du enkelt komma i kontakt med oss om du vill få mer information om våra tjänster. Du kan också boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera ditt projekt, helt förutsättningslöst. Du kan även begära en offert där vi kan erbjuda dig konkurrenskraftiga priser.

Om oss

Dala Bygg & Betongteknik AB har sitt huvudkontor i Djurås och jobbar framförallt med betong i Dalarna. Vi erbjuder våra tjänster i hela Dalarnas län och i större delen av Sverige. Vi är specialister då det kommer till broreparationer, räckesmontage och bullerskydd. Vi åtar oss också hela entreprenader inom bygg och anläggningsentreprenad. Våra medarbetare är utbildade och har yrkesbevis och förarbevis för de områden som de är verksamma inom. 

Kontakta oss

Adress: Tegelbruksvägen 8, 785 30 Gagnef Vägbeskrivning

Telefon: 070-66 55 281

Email: info@dbob.se

Sociala medier: