Vi välkomnar er till oss på DBOB AB

Om oss

Vi är ett väletablerat företag som innehar en bred kompetens och kan erbjuda ett brett utbud av tjänster inom bygg, anläggning, betong och markarbeten men även balkong- och broreparationer.

Totalentreprenad

Vi på DBOB AB åtar oss hela entreprenader, arbetsledning eller projektledning men kan också gå in som underleverantörer vid större projekt. Vi kan också erbjuda byggnadskonsulter möjligheten till personaluthyrning av träarbetare, betongarbetare, markarbetare och maskinister inom ett flertal arbetsområden i Dalarnas län och stora delar av Sverige.

Certifierade hantverkare

För att säkerställa att alla betongreparationer vi utför i Dalarna med omnejd levereras på ett organiserat, professionellt och tidseffektivt vis med kvalitet i fokus, garanterar vi att all vår personal som består av drygt 30 anställda, är auktoriserade yrkeshantverkare inom sina respektive områden. De har förarbevis för de arbetsområden de är verksamma inom. Detta innebär att de innehar alla nödvändiga utbildningar och behörigheter samt att de har god erfarenhet inom yrket. Majoriteten av vår arbetskraft är inhemsk och vi ser alltid till att alla våra hantverkare har goda arbetsförhållanden och riktiga försäkringar.

Brospecialist

När ni behöver utföra broreparationer i Dalarna och resten av Sverige, kan ni vända er till oss som är specialister på bro- och betongarbeten. Vi utför våra tjänster med stöd av KMA-system vilket borgar för att våra arbeten sker säkert, miljövänligt och med högsta kvalitet.

DBOB AB innehar certifikat för betongarbeten av högsta kompetensklass, så att vi med säkerhet kan ta oss an stora betongarbeten i Dalarna - som bro- och balkongreparationer. Genom vårt samarbete med Via Certo AB, kan vi också garantera att all vår personal har godkända utbildningar för Arbete på Väg i enlighet med Trafikverkets Krav och Råd TDO och 2018:0371 och TDOK 2018:0372. Därmed kan vi även erbjuda tjänster inom vägbyggnation och arbeten i närheten av vägar.

Kontakta oss på DBOB AB

Kontakta oss här så kan vi berätta mer om oss och hur vi kan stå till tjänst. Vi erbjuder kostnadsfritt möte, varför du ska välja just oss som konsult till ert kommande projekt.

Kontakta oss på DBOB AB

Kontakta oss

Boka ett kostnadsfritt möte för att diskutera dina behov

Genom att använda dig av formuläret på vår hemsida kan du enkelt komma i kontakt med oss om du vill få mer information om våra tjänster. Du kan också boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera ditt projekt, helt förutsättningslöst. Du kan även begära en offert där vi kan erbjuda dig konkurrenskraftiga priser.

Om oss

DBOB AB är ett väletablerat företag med lång erfarenhet och kompetens inom bygg- och anläggningsarbeten. Vårt huvudkontor ligger i Gagnef, Dalarna, men vi utför arbeten i större delar av Sverige. Vi bygger broar, utvecklar industriverksamheter och samhällsfunktioner. Projekt med fokus på tunga konstruktioner som broar, kajer, grundläggning och avancerade betongreparationer är vår expertis. Våra arbeten står för hög kvalitét och vi värnar om gott samarbete med våra kunder och ett långsiktigt tänkande, med målet att du som kund ska känna stolthet över vår insats och återkomma i framtiden.

Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet. En medarbetare hos oss känner sig delaktig, utvecklas såväl personligt som professionellt samt har riktigt roligt på jobbet. Därav får du som kund god kvalitét på beställda arbeten.

Kontakta oss

Adress: Tegelbruksvägen 8, 785 30 Gagnef Vägbeskrivning

Telefon: 070-66 55 559

Email: info@dbob.se

Sociala medier: