broAR & KAJER

Broar & kajer

DBOB AB kan erbjuda brospecialister i samband med besiktning, projektering, projektledning och vid renoveringar och reparationer av broar. Våra specialister har en gedigen utbildning och många års erfarenhet inom branschen vilket innebär att det finns en stor kunskap kring brokonstruktioner och konstbyggnadsverk. Vi kan utföra besiktningar av broar och lägga fram förslag på lämpliga åtgärder.

Vi har en stor kunskap då det kommer till reparationer vilket innebär att vi kan utföra säkra och hållbara broreparationer av alla typer av skador. Vi har certifierade brospecialister som utför noggranna besiktningar och projekteringar i samband med broreparationer och övervakar sedan löpande vårt arbete med att reparera broar.

Kontakta oss på DBOB AB

Kontakta oss här så kan vi berätta mer om oss och hur vi kan stå till tjänst. Vi erbjuder kostnadsfritt möte, varför du ska välja just oss som konsult till ert kommande projekt.

Våra tjänster

DBOB AB är ett väletablerat företag och som erbjuder konsulttjänster till andra företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar i Dalarna och större delen av Sverige. Klicka dig vidare nedan för att läsa mer om våra tjänster.

Brospecialist

DBOB AB kan erbjuda brospecialister i samband med besiktning...

Bygg & anläggningsentreprenader

DBOB AB utför bygg och anläggningsentreprenader över hela Sverige. 

Konsulttjänst Klass 1 Gjutning

När du är i behov av betonggjutning kan vi erbjuda dig utbildade betongarbetare.

Betongreparationer

När du behöver utbildad personal för betongreparationer finns vi här för dig.

Markentreprenad

Vi kan utföra olika typer av markarbeten som exempelvis vägarbeten.

Väg- och broräcken

Vi kan utföra montage av bro- och vägräcken.