Jobba hos oss

Vi söker Platschef & Arbetsledare inom Bro-, Betong-, Mark- samt Anläggningsarbeten.

Tack vare våra duktiga medarbetare kan vår verksamhet växa. Dala Bygg & Betongteknik AB söker flera fantastiska medarbetare till vårt lag. Är du Platschef eller Arbetsledare inom Anläggningsbranschen och vill jobba samt utvecklas med oss? Vi jobbar som ett team och hjälper varandra så att vi tillsammans lyckas och utvecklas i våra projekt.

I rollen som Platschef driver du och ansvarar för anläggningsprojekt. Planering, produktion, ekonomi, kundkontakter samt styrning i projekten tillhör dina arbetsuppgifter och ditt ansvar. Du är även ansvarig för arbetsmiljö, miljö samt kvalitet i projekten.

I rollen som Arbetsledare är du dagligen på plats i våra projekt där allt sker. Du stöttar Platschef med daglig planering och styrning av produktion samt kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Meriterande erfarenhet och utbildning: Klass I-behörighet för platsgjutning av betong.
B-körkort är ett krav.

Har du frågor eller vill söka tjänsten?
Kontakta projektchef Per Hellestig.
Email: per.hellestig@dbob.se 
Tel: 070-66 55 105

Rekrytering sker löpande.

Kontakta oss på Dala Bygg & Betongteknik AB

Kontakta oss

Boka ett kostnadsfritt möte för att diskutera dina behov

Genom att använda dig av formuläret på vår hemsida kan du enkelt komma i kontakt med oss om du vill få mer information om våra tjänster. Du kan också boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera ditt projekt, helt förutsättningslöst. Du kan även begära en offert där vi kan erbjuda dig konkurrenskraftiga priser.

Om oss

Dala Bygg & Betongteknik AB har sitt huvudkontor i Djurås och jobbar framförallt med betong i Dalarna. Vi erbjuder våra tjänster i hela Dalarnas län och i större delen av Sverige. Vi är specialister då det kommer till broreparationer, räckesmontage och bullerskydd. Vi åtar oss också hela entreprenader inom bygg och anläggningsentreprenad. Våra medarbetare är utbildade och har yrkesbevis och förarbevis för de områden som de är verksamma inom. 

Kontakta oss

Adress: Tegelbruksvägen 8, 785 30 Gagnef Vägbeskrivning

Telefon: 070-66 55 281

Email: info@dbob.se

Sociala medier: