Jobba hos oss

Vi söker Platschef & Arbetsledare inom Bro-, Betong-, Mark- samt Anläggningsarbeten.

Tack vare våra duktiga medarbetare kan vår verksamhet växa. Dala Bygg & Betongteknik AB söker flera fantastiska medarbetare till vårt lag. Är du Platschef eller Arbetsledare inom Anläggningsbranschen och vill jobba samt utvecklas med oss? Vi jobbar som ett team och hjälper varandra så att vi tillsammans lyckas och utvecklas i våra projekt.

I rollen som Platschef driver du och ansvarar för anläggningsprojekt. Planering, produktion, ekonomi, kundkontakter samt styrning i projekten tillhör dina arbetsuppgifter och ditt ansvar. Du är även ansvarig för arbetsmiljö, miljö samt kvalitet i projekten.

I rollen som Arbetsledare är du dagligen på plats i våra projekt där allt sker. Du stöttar Platschef med daglig planering och styrning av produktion samt kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Meriterande erfarenhet och utbildning: Klass I-behörighet för platsgjutning av betong.
B-körkort är ett krav.

Har du frågor eller vill söka tjänsten?
Kontakta projektchef Per Hellestig.
Email: per.hellestig@dbob.se 
Tel: 070-66 55 105

Rekrytering sker löpande.

Kontakta oss på DBOB AB

Kontakta oss

Boka ett kostnadsfritt möte för att diskutera dina behov

Genom att använda dig av formuläret på vår hemsida kan du enkelt komma i kontakt med oss om du vill få mer information om våra tjänster. Du kan också boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera ditt projekt, helt förutsättningslöst. Du kan även begära en offert där vi kan erbjuda dig konkurrenskraftiga priser.

Om oss

DBOB AB är ett väletablerat företag med lång erfarenhet och kompetens inom bygg- och anläggningsarbeten. Vårt huvudkontor ligger i Gagnef, Dalarna, men vi utför arbeten i större delar av Sverige. Vi bygger broar, utvecklar industriverksamheter och samhällsfunktioner. Projekt med fokus på tunga konstruktioner som broar, kajer, grundläggning och avancerade betongreparationer är vår expertis. Våra arbeten står för hög kvalitét och vi värnar om gott samarbete med våra kunder och ett långsiktigt tänkande, med målet att du som kund ska känna stolthet över vår insats och återkomma i framtiden.

Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet. En medarbetare hos oss känner sig delaktig, utvecklas såväl personligt som professionellt samt har riktigt roligt på jobbet. Därav får du som kund god kvalitét på beställda arbeten.

Kontakta oss

Adress: Tegelbruksvägen 8, 785 30 Gagnef Vägbeskrivning

Telefon: 070-66 55 559

Email: info@dbob.se

Sociala medier: