Betongreparationer

Betongreparationer

När ni behöver hjälp med balkongreparationer, broreparationer eller andra former av betongreparationer i Dalarna kan ni vända er till oss på DBOB AB. Vi åtar oss totalentreprenader men kan också gå in som underleverantörer vid större projekt. Vi utför underentreprenader åt flera av Sveriges största byggföretag och har också utfört ett flertal större och framgångsrika totalentreprenader runt om i Sverige. Vi utför betongtjänster åt kommuner, företag, bostadsrättsföreningar och Trafikverket. Ni är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka ett möte där vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa er med era projekt.

Anlita oss för era betongarbeten

Vi tillhandahåller ett flertal tjänster inom bygg och anläggning som exempelvis betonggjutning av husgrunder för större byggnader, parkeringshus, balkongreparationer eller andra bärande betongkonstruktioner. Vi kan också utföra avancerade betongreparationer i Dalarna som exempelvis broreparationer, reparationer av bärande betongpelare och grunder. Samtliga av våra medarbetare har utbildning, innehar yrkesbevis och certifieringar för sina respektive arbetsområden. Vi kan tillhandahålla med betongarbetare, snickare, markarbetare och konsulter som exempelvis betongkonsulter, platschefer och projektledare. Vi är bland annat certifierade för klass 1 gjutning, ISO-certifierade och använder oss av KMA-system för att kvalitetssäkra våra arbeten.

Betongreparationer i Dalarna

Betong har en lång livslängd och en hög hållfasthet och används därför som bärande konstruktion när man bygger hus, broar, parkeringshus och andra byggnader. Även om betong har en livslängd som vida överstiger 100 år så utsätts betongkonstruktioner för påfrestningar hela tiden. Broar och även parkeringshus utsätts för påfrestningar då fordon färdas på konstruktionerna. De utsätts också för vind och väder. För att betongkonstruktioner ska behålla sin höga hållfasthet krävs det att dessa underhålls löpande, exempelvis genom impregnering, tätskiktsbyte, kantbyten med mera. När skador eller sprickbildningar uppstår i betongkonstruktionen krävs det att dessa repareras så att skadorna inte förvärras så betongkonstruktionen tappar sin hållfasthet.

Vi utför alla typer av betongreparationer i Dalarna genom olika metoder, vilket bestäms utifrån vilken typ av betongkonstruktion som ska lagas, skadans art och konstruktionens belägenhet.

Kontakta oss på DBOB AB

Kontakta oss här så kan vi berätta mer om oss och hur vi kan stå till tjänst. Vi erbjuder kostnadsfritt möte, varför du ska välja just oss som konsult till ert kommande projekt.

Våra tjänster

DBOB AB är ett väletablerat företag och som erbjuder konsulttjänster till andra företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar i Dalarna och större delen av Sverige. Klicka dig vidare nedan för att läsa mer om våra tjänster.

Brospecialist

DBOB AB kan erbjuda brospecialister i samband med besiktning...

Bygg & anläggningsentreprenader

DBOB AB utför bygg och anläggningsentreprenader över hela Sverige. 

Konsulttjänst Klass 1 Gjutning

När du är i behov av betonggjutning kan vi erbjuda dig utbildade betongarbetare.

Betongreparationer

När du behöver utbildad personal för betongreparationer finns vi här för dig.

Markentreprenad

Vi kan utföra olika typer av markarbeten som exempelvis vägarbeten.

Väg- och broräcken

Vi kan utföra montage av bro- och vägräcken.

Kontakta oss på DBOB AB

Kontakta oss

Boka ett kostnadsfritt möte för att diskutera dina behov

Genom att använda dig av formuläret på vår hemsida kan du enkelt komma i kontakt med oss om du vill få mer information om våra tjänster. Du kan också boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera ditt projekt, helt förutsättningslöst. Du kan även begära en offert där vi kan erbjuda dig konkurrenskraftiga priser.

Om oss

DBOB AB är ett väletablerat företag med lång erfarenhet och kompetens inom bygg- och anläggningsarbeten. Vårt huvudkontor ligger i Gagnef, Dalarna, men vi utför arbeten i större delar av Sverige. Vi bygger broar, utvecklar industriverksamheter och samhällsfunktioner. Projekt med fokus på tunga konstruktioner som broar, kajer, grundläggning och avancerade betongreparationer är vår expertis. Våra arbeten står för hög kvalitét och vi värnar om gott samarbete med våra kunder och ett långsiktigt tänkande, med målet att du som kund ska känna stolthet över vår insats och återkomma i framtiden.

Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet. En medarbetare hos oss känner sig delaktig, utvecklas såväl personligt som professionellt samt har riktigt roligt på jobbet. Därav får du som kund god kvalitét på beställda arbeten.

Kontakta oss

Adress: Tegelbruksvägen 8, 785 30 Gagnef Vägbeskrivning

Telefon: 070-66 55 559

Email: info@dbob.se

Sociala medier: