Bygg & anläggningsentreprenad

Bygg & anläggningsentreprenader

DBOBAB utför bygg och anläggnings entreprenader över hela Sverige. Vi kan erbjuda er konsulttjänster i samband med entreprenader, utföra arbete som underleverantörer men också åta oss hela totalentreprenader. Våra betongkonsulter i Dalarna har en gedigen utbildning och en stor erfarenhet inom betongteknik. Det innebär att vi kan bistå med experthjälp i samband med er planering, projektering och i utförandet av entreprenaden.

Bygg och anläggning

Vi åtar oss uppdrag som underleverantörer åt större byggföretag eller som totalentreprenörer för hela byggprojektet. Vi har kunniga och skickliga betongarbetare som har yrkesbevis, certifieringar för specialarbeten och en lång erfarenhet inom betongarbeten i Dalarna och i övriga Sverige. Vi utför alla typer av betongarbeten, stora som små, i samband med nybyggnation, tillbyggnad eller ombyggnad.

Vi åtar oss även snickeriuppdrag. Alla våra snickare har yrkesbevis och har varit verksamma inom området under lång tid och har därmed en stor kunskap inom alla typer av snickeriarbeten.

Om DBOB AB

Om ni är i behov av snickare, betongarbetare eller markarbetare kan vi åta oss bygg & anläggnings entreprenader i stora delar av Sverige. DBOB AB har varit verksamma i branschen under många år och har genom åren samlat på oss mycket goda omdömen från både stora som små beställare. Du är välkommen att kontakta oss om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa er med ert byggprojekt.

Kontakta oss på DBOB AB

Kontakta oss här så kan vi berätta mer om oss och hur vi kan stå till tjänst. Vi erbjuder kostnadsfritt möte, varför du ska välja just oss som konsult till ert kommande projekt.

Våra tjänster

DBOB AB är ett väletablerat företag och som erbjuder konsulttjänster till andra företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar i Dalarna och större delen av Sverige. Klicka dig vidare nedan för att läsa mer om våra tjänster.

Brospecialist

DBOB AB kan erbjuda brospecialister i samband med besiktning...

Bygg & anläggningsentreprenader

DBOB AB utför bygg och anläggningsentreprenader över hela Sverige. 

Konsulttjänst Klass 1 Gjutning

När du är i behov av betonggjutning kan vi erbjuda dig utbildade betongarbetare.

Betongreparationer

När du behöver utbildad personal för betongreparationer finns vi här för dig.

Markentreprenad

Vi kan utföra olika typer av markarbeten som exempelvis vägarbeten.

Väg- och broräcken

Vi kan utföra montage av bro- och vägräcken.

Kontakta oss på DBOB AB

Kontakta oss

Boka ett kostnadsfritt möte för att diskutera dina behov

Genom att använda dig av formuläret på vår hemsida kan du enkelt komma i kontakt med oss om du vill få mer information om våra tjänster. Du kan också boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera ditt projekt, helt förutsättningslöst. Du kan även begära en offert där vi kan erbjuda dig konkurrenskraftiga priser.

Om oss

DBOB AB är ett väletablerat företag med lång erfarenhet och kompetens inom bygg- och anläggningsarbeten. Vårt huvudkontor ligger i Gagnef, Dalarna, men vi utför arbeten i större delar av Sverige. Vi bygger broar, utvecklar industriverksamheter och samhällsfunktioner. Projekt med fokus på tunga konstruktioner som broar, kajer, grundläggning och avancerade betongreparationer är vår expertis. Våra arbeten står för hög kvalitét och vi värnar om gott samarbete med våra kunder och ett långsiktigt tänkande, med målet att du som kund ska känna stolthet över vår insats och återkomma i framtiden.

Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet. En medarbetare hos oss känner sig delaktig, utvecklas såväl personligt som professionellt samt har riktigt roligt på jobbet. Därav får du som kund god kvalitét på beställda arbeten.

Kontakta oss

Adress: Tegelbruksvägen 8, 785 30 Gagnef Vägbeskrivning

Telefon: 070-66 55 559

Email: info@dbob.se

Sociala medier: